JouwRijles.nl - Jouw rijschool in Delft

Plan vandaag nog een gratis proefles in

Voordat je een rijlespakket bij ons afneemt wil je natuurlijk wel weten of het klikt. Daarom is jouw proefles altijd gratis en geheel vrijblijvend bij ons. Na de proefles krijg je van ons een passend lesadvies en mag je besluiten of je verder wilt met JouwRijles.nl. Mocht je onverhoopt toch besluiten er vanaf te zien, no hard feelings!

Meld je aan via het contactformulier of bel direct voor het maken van een afspraak.

 

Ik wil een GRATIS proefles!

Gratis en geheel vrijblijvend


JouwRijles.nl heeft 2 zeer complete en voordelige lespakketten en daarnaast losse tarieven voor je samengesteld.

Neem jij liever losse lessen in plaats van een van de onderstaande lespakketten? Ook dat is bij ons geen enkel probleem! Je kunt er altijd nog voor kiezen om een lespakket af te nemen!

 • recensies rijschool jouwrijles.nl

  “De lessen zijn gezellig en tegelijkertijd leerzaam.”

  Ik vind rijles krijgen van Danny heel leuk, de lessen zijn gezellig en tegelijkertijd leerzaam. Alles wordt duidelijk uitgelegd en het rijden is gewoon heel relaxed. Ook is er elke rijles wel tijd voor een lolletje, en dat is best fijn.
  Julie Bielefeld
 • recensies rijschool jouwrijles.nl

  “JouwRijles.nl SUPER!!”

  Na eerst bij een andere rijschool te hebben gezeten ben ik vier lessen voordat ik moest afrijden in de steek gelaten door mijn oude rijschool. Bleek dat mijn instructeur ziek was. Elke rijles hierna kreeg ik een nieuwe instructeur. Uiteindelijk de stap gewaagd en bij Marco Spaans van JouwRijles.nl beland. Super gezellig, leuk en vooral leerzame rijlessen! Ik weet zeker dat dit mij heel erg geholpen heeft om in 1 keer te slagen bij JouwRijles.nl!!! In 1 woord: TOP!
  Sebastiaan Kalkman
 • recensies rijschool jouwrijles.nl

  “…maar bij de eerstvolgende ging het MET GEMAK. Bam. In de pocket.”

  Na een lange pauze in m’n rijlessen, was ik overgestapt naar Marco! Ik had nog maar kort de tijd om m’n examen te halen voordat m’n theorie verliep en ik wilde dit persee snel doen. Deze gast heeft tijdens z’n kerstvakantie nog tijd gemaakt om mij in korte tijd klaar te stomen voor dat examen. Uiteindelijk heb ik dát examen alsnog niet gehaald, dus dat was even een face-palm moment, maar bij de eerstvolgende ging het MET GEMAK. Bam. In de pocket.
  Frans van Agthoven
 • recensies rijschool jouwrijles.nl

  “…..en je pikt het snel op.”

  Rijden bij Danny is hartstikke gezellig. Bij les 1 zat ik al gelijk op m’n gemak achter het stuur! De uitleg is duidelijk en je pikt het snel op. Leerzame en leuke lessen dus!
  Danique Jansen
 • recensies rijschool jouwrijles.nl

   “Allebei in 1 keer GESLAAGD!!”

  Op mijn verjaardag werd ik verrast door Marco van JouwRijles.nl. Bleek dat ik een rijles cadeau kreeg van hem! De klik was er meteen en er werd achteraf heerlijke taart gegeten. Na een paar lessen bleek mijn collega ook bij Marco van JouwRijles.nl te rijden. Super gezellig dat wij alles konden delen met elkaar. Ik heb altijd genoten van mijn rijlessen en heb zeer veel geleerd. Toen ik hoorde dat mijn collega ging afrijden bleek het een weekje eerder te zijn dan ik. Raad eens?? Allebei in 1 keer GESLAAGD!! Als ik iets kan aanraden is het wel rijles te nemen bij JouwRijles.nl! TOPPPP!!
  Debbie Kok
 • recensies rijschool jouwrijles.nl

  “Ik heb m’n rijbewijs binnen die 7 maanden behaald.”

  Ik heb rijles gehad van Colin over een periode van 7 maanden ( juli 2011 t/m januari 2012 ). Ik heb Colin ervaren als een gezellige, af en toe strenge maar rechtvaardige rijinstructeur. Hij begeleid je erg enthousiast tijdens de rijles en corrigeert waar nodig is. Ik heb m’n rijbewijs binnen die 7 maanden behaald. Conclusie: JouwRijles.nl is absoluut een aanrader. En kan ik ze aan iedereen aanbevelen.
  Natasja Taal
 • recensies rijschool jouwrijles.nl

  “Kaartjes voor ed sheeran gewonnen”

  Naast veel gezelligheid tijdens mijn rijles, ook heel veel geleerd en dankzij het luisteren naar Q music kaartjes voor ed sheeran gewonnen;) haha
  Dominique Mangert
 • recensies rijschool jouwrijles.nl

  “Colin Oomens is echt een goede instructeur!”

  Voor een echt goede rijschool, ga je naar JouwRijles.nl! Colin Oomens is echt een goede instructeur!
  Guus van der Helm

Waarom zou je bij ons lessen?


Omdat wij er alles aan doen dat jij in één keer je autorijbewijs haalt en zo geen onnodige extra kosten maakt. Dan kun je lekker voordelig je rijbewijs halen en je houdt genoeg over voor al je andere hobby's!

Kies je eigen rijinstructeur bij JouwRijles.nl!

Al onze rijinstructeurs zijn gekwalificeerd en beschikken over de nodige ervaring. Wij werken volgens de nieuwste lesmethoden en beschikken over de vereiste kennis om onze leerlingen op een veilige manier aan het verkeer te laten deelnemen. Jouw leertempo is leidend, daarom worden de lessen altijd aangepast aan jouw tempo.

Wij hebben een jong team van rijinstructeurs.

Naast dat ze je de juiste kennis bijbrengen, proberen ze het ook altijd erg gezellig te maken in de auto. Wij zijn ervan overtuigd dat leren makkelijker is in een gezellige leeromgeving. Kies daarom voor een rijschool die meegaat met de tijd en jou de juiste wijze van rijden bijbrengt!


De rijlessen worden volledig afgestemd op jouw leertempo.


JouwRijles.nl wordt beoordeeld met vijf sterren.


Al onze rijinstructeurs zijn gekwalificeerd en ervaren.


Jouw veiligheid staat bij ons voorop.

Direct beginnen
met jouw rijlessen?

Meld je aan via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een proefles!