JouwRijles.nl - Jouw rijschool in Den Haag

Plan vandaag nog je gratis proefles

Je wilt natuurlijk wel eerst weten of het klikt! Daarom is jouw proefles altijd volledig gratis bij JouwRijles.nl. Na jouw proefles krijg je van ons een gepersonaliseerd advies en mag je helemaal zelf besluiten of je verder wilt met JouwRijles.nl. No hard feelings als je toch mocht besluiten er vanaf te zien.

Meld je aan via het contactformulier of bel direct voor het maken van een afspraak.

 

Ik wil een GRATIS proefles!

Gratis en geheel vrijblijvend


JouwRijles.nl heeft 2 zeer complete en voordelige lespakketten en daarnaast losse tarieven voor je samengesteld.

Het is natuurlijk het voordeligst om een lespakket af te nemen, maar de keuze is aan jou! Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om alleen losse lessen af te nemen of om pas een lespakket af te nemen na een aantal losse lessen.

 • recensies rijschool jouwrijles.nl

  “De lessen zijn gezellig en tegelijkertijd leerzaam.”

  Ik vind rijles krijgen van Danny heel leuk, de lessen zijn gezellig en tegelijkertijd leerzaam. Alles wordt duidelijk uitgelegd en het rijden is gewoon heel relaxed. Ook is er elke rijles wel tijd voor een lolletje, en dat is best fijn.
  Julie Bielefeld
 • recensies rijschool jouwrijles.nl

  “JouwRijles.nl SUPER!!”

  Na eerst bij een andere rijschool te hebben gezeten ben ik vier lessen voordat ik moest afrijden in de steek gelaten door mijn oude rijschool. Bleek dat mijn instructeur ziek was. Elke rijles hierna kreeg ik een nieuwe instructeur. Uiteindelijk de stap gewaagd en bij Marco Spaans van JouwRijles.nl beland. Super gezellig, leuk en vooral leerzame rijlessen! Ik weet zeker dat dit mij heel erg geholpen heeft om in 1 keer te slagen bij JouwRijles.nl!!! In 1 woord: TOP!
  Sebastiaan Kalkman
 • recensies rijschool jouwrijles.nl

  “…maar bij de eerstvolgende ging het MET GEMAK. Bam. In de pocket.”

  Na een lange pauze in m’n rijlessen, was ik overgestapt naar Marco! Ik had nog maar kort de tijd om m’n examen te halen voordat m’n theorie verliep en ik wilde dit persee snel doen. Deze gast heeft tijdens z’n kerstvakantie nog tijd gemaakt om mij in korte tijd klaar te stomen voor dat examen. Uiteindelijk heb ik dát examen alsnog niet gehaald, dus dat was even een face-palm moment, maar bij de eerstvolgende ging het MET GEMAK. Bam. In de pocket.
  Frans van Agthoven
 • recensies rijschool jouwrijles.nl

  “…..en je pikt het snel op.”

  Rijden bij Danny is hartstikke gezellig. Bij les 1 zat ik al gelijk op m’n gemak achter het stuur! De uitleg is duidelijk en je pikt het snel op. Leerzame en leuke lessen dus!
  Danique Jansen
 • recensies rijschool jouwrijles.nl

   “Allebei in 1 keer GESLAAGD!!”

  Op mijn verjaardag werd ik verrast door Marco van JouwRijles.nl. Bleek dat ik een rijles cadeau kreeg van hem! De klik was er meteen en er werd achteraf heerlijke taart gegeten. Na een paar lessen bleek mijn collega ook bij Marco van JouwRijles.nl te rijden. Super gezellig dat wij alles konden delen met elkaar. Ik heb altijd genoten van mijn rijlessen en heb zeer veel geleerd. Toen ik hoorde dat mijn collega ging afrijden bleek het een weekje eerder te zijn dan ik. Raad eens?? Allebei in 1 keer GESLAAGD!! Als ik iets kan aanraden is het wel rijles te nemen bij JouwRijles.nl! TOPPPP!!
  Debbie Kok
 • recensies rijschool jouwrijles.nl

  “Ik heb m’n rijbewijs binnen die 7 maanden behaald.”

  Ik heb rijles gehad van Colin over een periode van 7 maanden ( juli 2011 t/m januari 2012 ). Ik heb Colin ervaren als een gezellige, af en toe strenge maar rechtvaardige rijinstructeur. Hij begeleid je erg enthousiast tijdens de rijles en corrigeert waar nodig is. Ik heb m’n rijbewijs binnen die 7 maanden behaald. Conclusie: JouwRijles.nl is absoluut een aanrader. En kan ik ze aan iedereen aanbevelen.
  Natasja Taal
 • recensies rijschool jouwrijles.nl

  “Kaartjes voor ed sheeran gewonnen”

  Naast veel gezelligheid tijdens mijn rijles, ook heel veel geleerd en dankzij het luisteren naar Q music kaartjes voor ed sheeran gewonnen;) haha
  Dominique Mangert
 • recensies rijschool jouwrijles.nl

  “Colin Oomens is echt een goede instructeur!”

  Voor een echt goede rijschool, ga je naar JouwRijles.nl! Colin Oomens is echt een goede instructeur!
  Guus van der Helm

Waarom lessen bij JouwRijles?


Omdat wij heel goed begrijpen dat het behalen van je rijbewijs een behoorlijk grote uitgave is. Daarom doen we er alles aan dat jij in één keer slaagt en zo geen extra kosten hoeft te maken.

Kies je eigen rijinstructeur!

Al onze rijinstructeurs beschikken over de benodigde papieren en hebben behoorlijk veel ervaring bij het begeleiden van leerlingen. Zij zijn erin getraind vast te stellen welk lespakket het best bij jou past en passen de lessen volledig aan jouw leertempo aan.

Wij hebben een jong team van rijinstructeurs.

Jij wilt natuurlijk niks liever dan les krijgen volgens de nieuwste lesmethoden en verkeersregels. Dat begrijpen wij heel goed en daarom passen wij ons lesprogramma aan wanneer dat nodig is. Kies voor een rijschool die met de tijd meegaat, met rijinstructeurs die jou op een gezellige manier leren autorijden.


De rijlessen zijn afgestemd op jouw leertempo.


JouwRijles.nl heeft een gemiddelde beoordeling van vijf sterren.


Al onze rijinstructeurs zijn gekwalificeerd en zeer ervaren.


Jouw veiligheid staat bij ons altijd voorop.

Direct beginnen
met jouw rijlessen?

Meld je aan via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op