JouwRijles.nl - Jouw rijschool in Rijswijk

Plan vandaag nog je gratis proefles

Voordat je bij ons begint met lessen, wil je eerst weten of het klikt tussen jou en de rijinstructeur. Dat begrijpen we en daarom is de proefles bij ons altijd gratis. Na de proefles krijg je van ons een gepersonaliseerd advies en is het volledig aan jou of je door wilt met JouwRijles.nl. Besluit je toch dat je liever verder zoekt? No hard feelings!

Meld je aan via het contactformulier of bel direct voor het maken van een afspraak.

 

Ik wil een GRATIS proefles!

Gratis en geheel vrijblijvend


JouwRijles.nl heeft 2 zeer complete en voordelige lespakketten en daarnaast losse tarieven voor je samengesteld.

Heb jij liever losse lessen in plaats van een lespakket? Ook dat is geen enkel probleem bij ons! Je kunt er altijd nog voor kiezen om na een aantal lessen uiteindelijk alsnog een lespakket te nemen.

 • recensies rijschool jouwrijles.nl

  “De lessen zijn gezellig en tegelijkertijd leerzaam.”

  Ik vind rijles krijgen van Danny heel leuk, de lessen zijn gezellig en tegelijkertijd leerzaam. Alles wordt duidelijk uitgelegd en het rijden is gewoon heel relaxed. Ook is er elke rijles wel tijd voor een lolletje, en dat is best fijn.
  Julie Bielefeld
 • recensies rijschool jouwrijles.nl

  “JouwRijles.nl SUPER!!”

  Na eerst bij een andere rijschool te hebben gezeten ben ik vier lessen voordat ik moest afrijden in de steek gelaten door mijn oude rijschool. Bleek dat mijn instructeur ziek was. Elke rijles hierna kreeg ik een nieuwe instructeur. Uiteindelijk de stap gewaagd en bij Marco Spaans van JouwRijles.nl beland. Super gezellig, leuk en vooral leerzame rijlessen! Ik weet zeker dat dit mij heel erg geholpen heeft om in 1 keer te slagen bij JouwRijles.nl!!! In 1 woord: TOP!
  Sebastiaan Kalkman
 • recensies rijschool jouwrijles.nl

  “…maar bij de eerstvolgende ging het MET GEMAK. Bam. In de pocket.”

  Na een lange pauze in m’n rijlessen, was ik overgestapt naar Marco! Ik had nog maar kort de tijd om m’n examen te halen voordat m’n theorie verliep en ik wilde dit persee snel doen. Deze gast heeft tijdens z’n kerstvakantie nog tijd gemaakt om mij in korte tijd klaar te stomen voor dat examen. Uiteindelijk heb ik dát examen alsnog niet gehaald, dus dat was even een face-palm moment, maar bij de eerstvolgende ging het MET GEMAK. Bam. In de pocket.
  Frans van Agthoven
 • recensies rijschool jouwrijles.nl

  “…..en je pikt het snel op.”

  Rijden bij Danny is hartstikke gezellig. Bij les 1 zat ik al gelijk op m’n gemak achter het stuur! De uitleg is duidelijk en je pikt het snel op. Leerzame en leuke lessen dus!
  Danique Jansen
 • recensies rijschool jouwrijles.nl

   “Allebei in 1 keer GESLAAGD!!”

  Op mijn verjaardag werd ik verrast door Marco van JouwRijles.nl. Bleek dat ik een rijles cadeau kreeg van hem! De klik was er meteen en er werd achteraf heerlijke taart gegeten. Na een paar lessen bleek mijn collega ook bij Marco van JouwRijles.nl te rijden. Super gezellig dat wij alles konden delen met elkaar. Ik heb altijd genoten van mijn rijlessen en heb zeer veel geleerd. Toen ik hoorde dat mijn collega ging afrijden bleek het een weekje eerder te zijn dan ik. Raad eens?? Allebei in 1 keer GESLAAGD!! Als ik iets kan aanraden is het wel rijles te nemen bij JouwRijles.nl! TOPPPP!!
  Debbie Kok
 • recensies rijschool jouwrijles.nl

  “Ik heb m’n rijbewijs binnen die 7 maanden behaald.”

  Ik heb rijles gehad van Colin over een periode van 7 maanden ( juli 2011 t/m januari 2012 ). Ik heb Colin ervaren als een gezellige, af en toe strenge maar rechtvaardige rijinstructeur. Hij begeleid je erg enthousiast tijdens de rijles en corrigeert waar nodig is. Ik heb m’n rijbewijs binnen die 7 maanden behaald. Conclusie: JouwRijles.nl is absoluut een aanrader. En kan ik ze aan iedereen aanbevelen.
  Natasja Taal
 • recensies rijschool jouwrijles.nl

  “Kaartjes voor ed sheeran gewonnen”

  Naast veel gezelligheid tijdens mijn rijles, ook heel veel geleerd en dankzij het luisteren naar Q music kaartjes voor ed sheeran gewonnen;) haha
  Dominique Mangert
 • recensies rijschool jouwrijles.nl

  “Colin Oomens is echt een goede instructeur!”

  Voor een echt goede rijschool, ga je naar JouwRijles.nl! Colin Oomens is echt een goede instructeur!
  Guus van der Helm

Waarom JouwRijles?


Wij begrijpen dat het behalen van je rijbewijs een behoorlijke uitgave is. Daarom doen wij er alles aan dat jij je rijbewijs in één keer haalt. Dus: geen extra losse lessen of extra kosten voor een herexamen.

Kies jouw eigen JouwRijles.nl-rijinstructeur!

Alle rijinstructeurs van JouwRijles.nl zijn stuk voor stuk gekwalificeerd en ervaren. Ze beschikken over de juiste kennis en papieren en werken volgens de nieuwste lesmethoden en verkeersregels. Zij zijn er om jou te helpen om veilig aan het verkeerd deel te nemen. Daarnaast is jouw leertempo leidend, omdat de lessen altijd worden aangepast aan hoe snel jij leert.

Ons jonge, frisse team van rijinstructeurs.

Zij zorgen ervoor dat jij alles zo snel mogelijk onder de knie krijgt, maar bovenal zorgen ze ook voor de nodige gezelligheid. De rijinstructeurs van JouwRijles geven les volgens de nieuwste lesmethoden en verkeersregels. Twijfel niet langer en kies voor een rijschool die met de tijd meegaat en jou op een zo veilig mogelijke manier leert autorijden.


Jouw leertempo bepaalt het tempo van de rijlessen.


Oud-leerlingen beoordelen JouwRijles.nl met vijf sterren.


Wij hebben gekwalificeerde en ervaren rijinstructeurs.


Jouw veiligheid is onze prioriteit.

Direct beginnen
met jouw rijlessen?

Meld je aan via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een proefles!