JouwRijles.nl - Jouw rijschool in Zoetermeer

Maak vandaag een afspraak voor een proefles

Bij ons is de proefles altijd gratis en volledig vrijblijvend. Wij begrijpen namelijk dat je eerst wilt weten of het klikt tussen jou en de rijinstructeur. Na de proefles ontvang je van ons een gepersonaliseerd advies en is het aan jou om te beslissen of je verder wilt met JouwRijles.nl. Besluit je toch voor een andere rijschool te gaan? No hard feelings!

Meld je aan via het contactformulier of bel direct voor het maken van een afspraak.

 

Ik wil een GRATIS proefles!

Gratis en geheel vrijblijvend


JouwRijles.nl heeft 2 zeer complete en voordelige lespakketten en daarnaast losse tarieven voor je samengesteld.

Wil jij eerst wennen aan de auto voordat je een compleet lespakket bij ons afneemt? Je kunt natuurlijk ook eerst een aantal losse rijlessen afnemen. Als je na een aantal rijlessen toch besluit om een lespakket af te nemen is dat natuurlijk altijd mogelijk.

 • recensies rijschool jouwrijles.nl

  “De lessen zijn gezellig en tegelijkertijd leerzaam.”

  Ik vind rijles krijgen van Danny heel leuk, de lessen zijn gezellig en tegelijkertijd leerzaam. Alles wordt duidelijk uitgelegd en het rijden is gewoon heel relaxed. Ook is er elke rijles wel tijd voor een lolletje, en dat is best fijn.
  Julie Bielefeld
 • recensies rijschool jouwrijles.nl

  “JouwRijles.nl SUPER!!”

  Na eerst bij een andere rijschool te hebben gezeten ben ik vier lessen voordat ik moest afrijden in de steek gelaten door mijn oude rijschool. Bleek dat mijn instructeur ziek was. Elke rijles hierna kreeg ik een nieuwe instructeur. Uiteindelijk de stap gewaagd en bij Marco Spaans van JouwRijles.nl beland. Super gezellig, leuk en vooral leerzame rijlessen! Ik weet zeker dat dit mij heel erg geholpen heeft om in 1 keer te slagen bij JouwRijles.nl!!! In 1 woord: TOP!
  Sebastiaan Kalkman
 • recensies rijschool jouwrijles.nl

  “…maar bij de eerstvolgende ging het MET GEMAK. Bam. In de pocket.”

  Na een lange pauze in m’n rijlessen, was ik overgestapt naar Marco! Ik had nog maar kort de tijd om m’n examen te halen voordat m’n theorie verliep en ik wilde dit persee snel doen. Deze gast heeft tijdens z’n kerstvakantie nog tijd gemaakt om mij in korte tijd klaar te stomen voor dat examen. Uiteindelijk heb ik dát examen alsnog niet gehaald, dus dat was even een face-palm moment, maar bij de eerstvolgende ging het MET GEMAK. Bam. In de pocket.
  Frans van Agthoven
 • recensies rijschool jouwrijles.nl

  “…..en je pikt het snel op.”

  Rijden bij Danny is hartstikke gezellig. Bij les 1 zat ik al gelijk op m’n gemak achter het stuur! De uitleg is duidelijk en je pikt het snel op. Leerzame en leuke lessen dus!
  Danique Jansen
 • recensies rijschool jouwrijles.nl

   “Allebei in 1 keer GESLAAGD!!”

  Op mijn verjaardag werd ik verrast door Marco van JouwRijles.nl. Bleek dat ik een rijles cadeau kreeg van hem! De klik was er meteen en er werd achteraf heerlijke taart gegeten. Na een paar lessen bleek mijn collega ook bij Marco van JouwRijles.nl te rijden. Super gezellig dat wij alles konden delen met elkaar. Ik heb altijd genoten van mijn rijlessen en heb zeer veel geleerd. Toen ik hoorde dat mijn collega ging afrijden bleek het een weekje eerder te zijn dan ik. Raad eens?? Allebei in 1 keer GESLAAGD!! Als ik iets kan aanraden is het wel rijles te nemen bij JouwRijles.nl! TOPPPP!!
  Debbie Kok
 • recensies rijschool jouwrijles.nl

  “Ik heb m’n rijbewijs binnen die 7 maanden behaald.”

  Ik heb rijles gehad van Colin over een periode van 7 maanden ( juli 2011 t/m januari 2012 ). Ik heb Colin ervaren als een gezellige, af en toe strenge maar rechtvaardige rijinstructeur. Hij begeleid je erg enthousiast tijdens de rijles en corrigeert waar nodig is. Ik heb m’n rijbewijs binnen die 7 maanden behaald. Conclusie: JouwRijles.nl is absoluut een aanrader. En kan ik ze aan iedereen aanbevelen.
  Natasja Taal
 • recensies rijschool jouwrijles.nl

  “Kaartjes voor ed sheeran gewonnen”

  Naast veel gezelligheid tijdens mijn rijles, ook heel veel geleerd en dankzij het luisteren naar Q music kaartjes voor ed sheeran gewonnen;) haha
  Dominique Mangert
 • recensies rijschool jouwrijles.nl

  “Colin Oomens is echt een goede instructeur!”

  Voor een echt goede rijschool, ga je naar JouwRijles.nl! Colin Oomens is echt een goede instructeur!
  Guus van der Helm

Waarom zou je voor ons kiezen?


Wij willen niet dat jij naast het lespakket nog extra betaalt voor losse lessen en een herexamen. Daarom doen wij ons uiterste best dat jij in één keer je rijbewijs haalt.

Jij kiest je eigen rijinstructeur bij JouwRijles.nl!

Al onze rijinstructeurs zijn gekwalificeerd en beschikken over jarenlange ervaring. Zij hebben de juiste kennis en brengen jou de nieuwste verkeersregels bij. De rijinstructeurs doen er alles aan dat jij zo veilig mogelijk aan het verkeerd deelneemt en passen de rijlessen altijd aan op jouw leertempo.

JouwRijles.nl heeft een jong team van rijinstructeurs.

Naast dat ze jou heel graag alles bijbrengen over veilige deelname aan het verkeer, doen ze ook hun best om het gezellig te maken in de auto. Dit omdat wij ervan overtuigd zijn dat je in een gezellige leeromgeving het best leert. Wij begrijpen dat lesmethoden en verkeersregels regelmatig aanpassen en daarom gaan wij altijd met onze tijd mee.


Tijdens de rijlessen houden we rekening met jouw leertempo.


JouwRijles.nl krijgt gemiddeld een beoordeling van vijf sterren.


Onze jonge en frisse rijinstructeurs zijn zeer ervaren.


Wij vinden jouw veiligheid heel belangrijk.

Direct beginnen
met jouw rijlessen?

Meld je aan via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een proefles!