Onze leerlingen aan het woord!

  5 star review  Niets anders dan lof voor deze Rijschool. De manier waarom Colin mij les gaf werkte voor mij uitstekend. Goede uitleg, begeleiding met humor en na elke les even reflecteren wat er wel en niet goed ging. Ondanks dat het via mijn vorige rijschool niet wilde lukken om te slagen ben ik via Jouwrijles in 1x geslaagd! ... Jouwrijles #1 Afficher la suite

  thumb Kevin Hulshof
  6/22/2018

  5 star review  Supergezellige , aardige leuke rijleraar Geeft goede instructies en doet er alles aan om je te laten slagen!!! Bedankttt Marco voor het helpen naar mn rijbewijs !

  thumb Cora Zuurmond
  6/22/2018

  5 star review  Lessen gevolgt bij Marco om het getrapte A rijbewijs te halen. Altijd gelachen bij hem, duidelijke uitleg over alles gehad. Kortom, was leuk rijden!

  thumb Melvin Scholten
  6/13/2018

  5 star review  Super fijne rijschool! Bij Marco mijn motorrijbewijs gehaald en ben erg over hem te spreken. Hij is een hele gezellig, rustige instructeur die je goed begeleid, duidelijke uitleg geeft maar je ook wel eens een foutje laat maken om daar van te leren. Al met al zeer te spreken over de rijschool en zou iedereen hem aanraden!

  thumb Shane Massa
  5/29/2018

  5 star review  Thanks to Marco in 1x geslaagd. Wegens prive redenen 1,5 jaar over gedaan maar Marco respecteerde het en liet het op mijn manier gaan. Gezellig maar natuurlijk leerzame tijd gehad in de auto. Al snel het doel gehad om af te rijden als een #superbazin wat nog gelukt is ook! Als je zelfvertrouwen wil creeen bij het rijden maar ook de waarheid wil horen moet je echt bij Marco rijden.

  thumb Manon Pww
  5/01/2018

  5 star review  Van een andere rijschool naar JouwRijles gewisseld, top beslissing! Met slechts 6 extra uurtjes het examen gemurderttt dankzij Marco!! Je houdt nog 20 biertjes van me te goed!

  thumb Leda Bulatovic
  4/13/2018

  5 star review  Marcoooo de allerbeste, gezelligste rijleraar die er is! 🏎 💃 Toppertje! 👍

  thumb Sammy van Leent
  3/15/2018

Je rijbewijs snel op zak met JouwRijles.nl!

Met trots laten we jou onze wall of fame zien met al onze geslaagde leerlingen! Wil jij ook net zo met vlag en wimpel slagen? Neem dan snel contact op met JouwRijles.nl en begin direct!