Rijlessen cadeau geven tijdens de feestdagen?


Rijlessen cadeau geven? Met de kerstdagen om de hoek moeten we toch nog even snel originele cadeautjes kopen voor onze allerliefsten! Heb jij nog niet kunnen bedenken wat je als cadeau onder de kerstboom wilt leggen? Wat dacht je dan van een rijles cadeaubon? Heb je een broer, zus, zoon, dochter, kleinkind, oom of tante die nog rijlessen nodig heeft of die heel graag zijn of haar rijbewijs wil halen? Dan kun je bij JouwRijles.nl in overleg een rijles of meerdere rijlessen cadeau geven! Samen met jou maken we er een prachtig cadeau van die nog lang in het geheugen zal blijven. Zo begint de gelukkige gelijk aan een nieuw jaar met een geweldige uitdaging!

Meer informatie? Bekijk de website van het CBR.

Met JouwRijles.nl

maak je jouw zoon, dochter, kleinkind, broer of zus heel blij


Laat hieronder je gegevens achter en vertel ons hoeveel rijlessen je cadeau wilt geven, dan zorgen wij ervoor dat we jouw rijles cadeau z.s.m. klaar hebben

Lees hieronder de ervaringen van onze oud leerlingen

“Echt een top rijschool! Veel persoonlijke aandacht en daardoor was elke les weer een feestje :)”
Tips, techniek en gezelligheid zijn perfect in balans. Ik vind het bijna jammer dat ik mijn rijbewijs heb gehaald omdat ik nu niet meer met Marco in de auto zit! Wel heb ik dankzij zijn lessen in 1 keer mijn rijbewijs kunnen halen, ken ik het hele album van de Spice Girls uit mijn hoofd en ben ik vele danspasjes rijker! Mijn zus en ik hebben ons rijbewijs gehaald bij JouwRijles en mijn broertje gaat er ook lessen volgen. Zeker aan te raden!

Sofie Paludanus

“ook al moest hij een tig keer dingen herhalen”
Ik heb een pakket met de tussentijdse toets genomen. Heb er iets langer over gedaan, maar ze laten je niet afrijden tot ze er vertrouwen in hebben. Ik heb zelf bij Colin Oomens gereden en ben echt dik tevreden, ook al moest hij een tig keer dingen herhalen, hij zal je nooit een gevoel geven dat het niet goed komt. Een relaxte gast, relaxte auto en dus relaxte lessen. Gewoon in een keer geslaagd! Kortom gewoon doen! Enigste minpuntje is mijn capuccino verzameling die Colin een stuk kleiner heeft gemaakt.

Tessa Bok

“Hele leuke en gezellige rijlessen gehad bij Marco!”
Nadat ik er een tijdje uit was geweest mocht ik gelijk weer terug komen om te lessen en vervolgens heb ik mijn rijbewijs in 1x behaald. Heel erg bedankt voor deze leuke lessen!

Marlon de Vreugd

“Nooit verwacht dat ik binnen zo'n relatief korte tijd alles in 1 x zou halen!”
Hele chille lessen waar ze je zoveel vertrouwen geven dat je het kan waardoor je je snel op je gemak voelt! Lachen, gieren, brullen maar serieus was serieus! Marco Spaans bedankt vooor de leuke gezellige en goede rijlessen!

Annabel Rog

Heb je nog vragen of opmerkingen, laat het ons weten!