Rijschool Pijnacker


Rijschool Pijnacker | JouwRijles.nl

Ben jij op zoek naar een rijschool Pijnacker of omgeving om rijlessen te volgen en je rijbewijs te halen? Dat kan bij ons! Wij zorgen ervoor dat je snel, gemakkelijk en voordelig je rijbewijs haalt. Je bent bij JouwRijles.nl dus aan het juiste adres.

Vraag nu je gratis proefles aan waarin je kennis maakt met je uiteindelijke rijinstructeur en de auto waarmee je gaat lessen. Tijdens deze proefles bepaalt de rijinstructeur welk pakket het best bij je past en geeft jou daar vervolgens uitgebreid advies over. Als je er uiteindelijk voor kiest om een lespakket bij ons af te nemen stelt hij samen met jou een persoonlijk plan op, dat volledig aan de hand van jouw leertempo is opgesteld. Je rijlessen zijn vervolgens altijd op een door jou gekozen tijdstip, zodat je het goed kunt combineren met al je andere bezigheden.

Ben je woonachtig in Pijnacker en wil je graag rijlessen volgen bij Rijschool Pijnacker JouwRijles.nl, dan nodigen wij je graag uit om kennis met ons te komen maken!


De pakketten van Rijschool Pijnacker


De beste rijschool Pijnacker


Elke rijschool vindt zichzelf de beste, maar niet elke rijschool kan dit ook daadwerkelijk bewijzen. Wij gelukkig wel! Met dank aan onze oud-leerlingen. Op onze Geslaagden- of Facebook-pagina kun je lezen hoe lovend ze over ons spreken. Dat is iets waar wij heel trots op zijn, vandaar dat we dit zo open en eerlijk communiceren. Word jij de volgende leerling die wij aan dat felbegeerde roze papiertje helpen? Laat dan daarna zeker een review over ons achter!

Haal in één keer je rijbewijs


Ons allerbelangrijkste doel is ervoor zorgen dat jij je rijbewijs zo snel mogelijk op zak hebt en veilig het verkeer in kan. Daarnaast genieten wij echt van ons werk! Dat zul je ook heel snel merken in de lesauto, het is namelijk nooit saai of ongezellig. Het wegwijs maken van onze leerlingen en ze omtoveren tot zelfverzekerde bestuurders is waar wij op kicken! Met een gezellig sfeertje in de auto jou het rijden bijbrengen om daarna te zien hoe jij in één keer je autorijbewijs haalt, dát is wat ons drijft!


Wat onze leerlingen
van de rijlessen vinden

 • recensies rijschool jouwrijles.nl

  “De lessen zijn gezellig en tegelijkertijd leerzaam.”

  Ik vind rijles krijgen van Danny heel leuk, de lessen zijn gezellig en tegelijkertijd leerzaam. Alles wordt duidelijk uitgelegd en het rijden is gewoon heel relaxed. Ook is er elke rijles wel tijd voor een lolletje, en dat is best fijn.
  Julie Bielefeld
 • recensies rijschool jouwrijles.nl

  “JouwRijles.nl SUPER!!”

  Na eerst bij een andere rijschool te hebben gezeten ben ik vier lessen voordat ik moest afrijden in de steek gelaten door mijn oude rijschool. Bleek dat mijn instructeur ziek was. Elke rijles hierna kreeg ik een nieuwe instructeur. Uiteindelijk de stap gewaagd en bij Marco Spaans van JouwRijles.nl beland. Super gezellig, leuk en vooral leerzame rijlessen! Ik weet zeker dat dit mij heel erg geholpen heeft om in 1 keer te slagen bij JouwRijles.nl!!! In 1 woord: TOP!
  Sebastiaan Kalkman
 • recensies rijschool jouwrijles.nl

  “…maar bij de eerstvolgende ging het MET GEMAK. Bam. In de pocket.”

  Na een lange pauze in m’n rijlessen, was ik overgestapt naar Marco! Ik had nog maar kort de tijd om m’n examen te halen voordat m’n theorie verliep en ik wilde dit persee snel doen. Deze gast heeft tijdens z’n kerstvakantie nog tijd gemaakt om mij in korte tijd klaar te stomen voor dat examen. Uiteindelijk heb ik dát examen alsnog niet gehaald, dus dat was even een face-palm moment, maar bij de eerstvolgende ging het MET GEMAK. Bam. In de pocket.
  Frans van Agthoven
 • recensies rijschool jouwrijles.nl

  “…..en je pikt het snel op.”

  Rijden bij Danny is hartstikke gezellig. Bij les 1 zat ik al gelijk op m’n gemak achter het stuur! De uitleg is duidelijk en je pikt het snel op. Leerzame en leuke lessen dus!
  Danique Jansen
 • recensies rijschool jouwrijles.nl

   “Allebei in 1 keer GESLAAGD!!”

  Op mijn verjaardag werd ik verrast door Marco van JouwRijles.nl. Bleek dat ik een rijles cadeau kreeg van hem! De klik was er meteen en er werd achteraf heerlijke taart gegeten. Na een paar lessen bleek mijn collega ook bij Marco van JouwRijles.nl te rijden. Super gezellig dat wij alles konden delen met elkaar. Ik heb altijd genoten van mijn rijlessen en heb zeer veel geleerd. Toen ik hoorde dat mijn collega ging afrijden bleek het een weekje eerder te zijn dan ik. Raad eens?? Allebei in 1 keer GESLAAGD!! Als ik iets kan aanraden is het wel rijles te nemen bij JouwRijles.nl! TOPPPP!!
  Debbie Kok
 • recensies rijschool jouwrijles.nl

  “Ik heb m’n rijbewijs binnen die 7 maanden behaald.”

  Ik heb rijles gehad van Colin over een periode van 7 maanden ( juli 2011 t/m januari 2012 ). Ik heb Colin ervaren als een gezellige, af en toe strenge maar rechtvaardige rijinstructeur. Hij begeleid je erg enthousiast tijdens de rijles en corrigeert waar nodig is. Ik heb m’n rijbewijs binnen die 7 maanden behaald. Conclusie: JouwRijles.nl is absoluut een aanrader. En kan ik ze aan iedereen aanbevelen.
  Natasja Taal
 • recensies rijschool jouwrijles.nl

  “Kaartjes voor ed sheeran gewonnen”

  Naast veel gezelligheid tijdens mijn rijles, ook heel veel geleerd en dankzij het luisteren naar Q music kaartjes voor ed sheeran gewonnen;) haha
  Dominique Mangert
 • recensies rijschool jouwrijles.nl

  “Colin Oomens is echt een goede instructeur!”

  Voor een echt goede rijschool, ga je naar JouwRijles.nl! Colin Oomens is echt een goede instructeur!
  Guus van der Helm