Rijschool Zoetermeer


Rijschool Zoetermeer JouwRijles.nl

Woon jij in Zoetermeer of omgeving en ben je opzoek naar een goede rijschool? Stop dan met zoeken. Jouwrijles.nl is dé rijschool in Zoetermeer en omgeving die jou helpt dat rijbewijs te halen. Niet alleen helpen we jou je examen door, we zorgen er ook voor dat jij met zekerheid en veiligheid je auto in kan stappen na het behalen van je rijbewijs. Met behulp van onze professionele rijinstructeurs haal jij super snel je rijbewijs en kan je zelfstandig de weg op. Hoe lekker is dat!?

Natuurlijk is het bij ons mogelijk om een gratis proefles te volgen. Dan kan je alvast even wennen. Onze ervaren rijinstructeurs geven jou een volledige rijopleiding op maat. Wat betekent dit? Er wordt gekeken naar jouw niveau en op basis hiervan stellen we een persoonlijk leerplan op. Zo leer jij precies wat je sterke en zwakke punten zijn en ben je helemaal klaar voor je praktijkexamen.

Rijschool Zoetermeer? Ga voor Jouwrijles.nl!


De pakketten van Rijschool Zoetermeer


De beste rijschool Zoetermeer en omgeving


Wij zijn de beste rijschool in Zoetermeer en omgeving! Waarom wij dat vinden? Omdat onze oud-leerlingen dat over ons zeggen! Dat is iets waar wij ontzettend trots op zijn en daarom communiceren we daar op een open en eerlijke manier over. Benieuwd wat oud-leerlingen over ons zeggen? Bekijk dan de reviews op de Geslaagden-pagina of bezoek onze Facebook-pagina. Ga jij rijlessen volgen bij JouwRijles.nl? We stellen het zeer op prijs als jij ons achteraf ook beoordeeld.

Haal in één keer je rijbewijs


Ons allerbelangrijkste doel is ervoor zorgen dat jij je rijbewijs zo snel mogelijk op zak hebt en veilig het verkeer in kan. Daarnaast genieten wij echt van ons werk! Dat zul je ook heel snel merken in de lesauto, het is namelijk nooit saai of ongezellig. Het wegwijs maken van onze leerlingen en ze omtoveren tot zelfverzekerde bestuurders is waar wij op kicken! Met een gezellig sfeertje in de auto jou het rijden bijbrengen om daarna te zien hoe jij in één keer je autorijbewijs haalt, dát is wat ons drijft!


Wat onze leerlingen
van de rijlessen vinden

 • recensies rijschool jouwrijles.nl

  “De lessen zijn gezellig en tegelijkertijd leerzaam.”

  Ik vind rijles krijgen van Danny heel leuk, de lessen zijn gezellig en tegelijkertijd leerzaam. Alles wordt duidelijk uitgelegd en het rijden is gewoon heel relaxed. Ook is er elke rijles wel tijd voor een lolletje, en dat is best fijn.
  Julie Bielefeld
 • recensies rijschool jouwrijles.nl

  “JouwRijles.nl SUPER!!”

  Na eerst bij een andere rijschool te hebben gezeten ben ik vier lessen voordat ik moest afrijden in de steek gelaten door mijn oude rijschool. Bleek dat mijn instructeur ziek was. Elke rijles hierna kreeg ik een nieuwe instructeur. Uiteindelijk de stap gewaagd en bij Marco Spaans van JouwRijles.nl beland. Super gezellig, leuk en vooral leerzame rijlessen! Ik weet zeker dat dit mij heel erg geholpen heeft om in 1 keer te slagen bij JouwRijles.nl!!! In 1 woord: TOP!
  Sebastiaan Kalkman
 • recensies rijschool jouwrijles.nl

  “…maar bij de eerstvolgende ging het MET GEMAK. Bam. In de pocket.”

  Na een lange pauze in m’n rijlessen, was ik overgestapt naar Marco! Ik had nog maar kort de tijd om m’n examen te halen voordat m’n theorie verliep en ik wilde dit persee snel doen. Deze gast heeft tijdens z’n kerstvakantie nog tijd gemaakt om mij in korte tijd klaar te stomen voor dat examen. Uiteindelijk heb ik dát examen alsnog niet gehaald, dus dat was even een face-palm moment, maar bij de eerstvolgende ging het MET GEMAK. Bam. In de pocket.
  Frans van Agthoven
 • recensies rijschool jouwrijles.nl

  “…..en je pikt het snel op.”

  Rijden bij Danny is hartstikke gezellig. Bij les 1 zat ik al gelijk op m’n gemak achter het stuur! De uitleg is duidelijk en je pikt het snel op. Leerzame en leuke lessen dus!
  Danique Jansen
 • recensies rijschool jouwrijles.nl

   “Allebei in 1 keer GESLAAGD!!”

  Op mijn verjaardag werd ik verrast door Marco van JouwRijles.nl. Bleek dat ik een rijles cadeau kreeg van hem! De klik was er meteen en er werd achteraf heerlijke taart gegeten. Na een paar lessen bleek mijn collega ook bij Marco van JouwRijles.nl te rijden. Super gezellig dat wij alles konden delen met elkaar. Ik heb altijd genoten van mijn rijlessen en heb zeer veel geleerd. Toen ik hoorde dat mijn collega ging afrijden bleek het een weekje eerder te zijn dan ik. Raad eens?? Allebei in 1 keer GESLAAGD!! Als ik iets kan aanraden is het wel rijles te nemen bij JouwRijles.nl! TOPPPP!!
  Debbie Kok
 • recensies rijschool jouwrijles.nl

  “Ik heb m’n rijbewijs binnen die 7 maanden behaald.”

  Ik heb rijles gehad van Colin over een periode van 7 maanden ( juli 2011 t/m januari 2012 ). Ik heb Colin ervaren als een gezellige, af en toe strenge maar rechtvaardige rijinstructeur. Hij begeleid je erg enthousiast tijdens de rijles en corrigeert waar nodig is. Ik heb m’n rijbewijs binnen die 7 maanden behaald. Conclusie: JouwRijles.nl is absoluut een aanrader. En kan ik ze aan iedereen aanbevelen.
  Natasja Taal
 • recensies rijschool jouwrijles.nl

  “Kaartjes voor ed sheeran gewonnen”

  Naast veel gezelligheid tijdens mijn rijles, ook heel veel geleerd en dankzij het luisteren naar Q music kaartjes voor ed sheeran gewonnen;) haha
  Dominique Mangert
 • recensies rijschool jouwrijles.nl

  “Colin Oomens is echt een goede instructeur!”

  Voor een echt goede rijschool, ga je naar JouwRijles.nl! Colin Oomens is echt een goede instructeur!
  Guus van der Helm